Duszone Żeberka
Ten bezmleczny przepis służy 30 i kosztuje 74 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz żeberka wieprzowe, brązowy cukier, sos tysiąca wysp i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Duszone Żeberka, Duszone Żeberka Krótkie, oraz Duszone Żeberka Krótkie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę i przyprawy wymieszać w dużej plastikowej torebce.
Dodaj żeberka; worek uszczelniający. Wstrząsać, aż żebra będą równomiernie pokryte.
Wyjąć żeberka z worka; delikatnie wstrząsnąć nadmiar mieszanki mąki.
Rozgrzać olej na dużej patelni.
Dodać żeberka; gotować 2 min. z każdej strony lub aż równomiernie zbrązowieje z obu stron.
Wymieszać bulion, sok pomarańczowy i dressing do wymieszania; zalać żeberka. Doprowadzić do wrzenia; przykryć. Dusić na małym ogniu 1-1 / 2 do 2 godzin lub aż żebra będą miękkie i gotowe (145F).
Usuń żebra z patelni, zastrzegając płyn na patelni; żebra przykryć, aby się ogrzać.
Dodać cukier do cieczy na patelni; wymieszać trzepaczką do wymieszania. Gotować 10 min. lub do momentu, aż sos lekko zgęstnieje, stale mieszając.