Duszone udka z kaczki i smażona pierś z kaczki

Duszone udka z kaczki i smażona pierś z kaczki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj duszone udka z kaczki i smażoną pierś z kaczki. Na 6,65 zł za porcję, ten przepis okładki 72% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 3031 kalorii, 83g białka, oraz 272g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, sok z cytryny, cebulę, taką jak vidalia, i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Estragon Pieczona Pierś Kaczki; Ziemniaki Smażone W Tłuszczu Kaczki; Roas, Duszone Udka Z Kaczki Z Rutabagas, oraz Chrupiące Duszone Nogi Kaczki.

Instrukcje

1
Odciąć nogi, skrzydła i piersi z kaczki i pociąć tusze i końcówki skrzydeł dla stada.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
Cała KaczkaCała Kaczka
2
Usunąć wszelkie kości z piersi, pozostawiając skórę na. Schłodzić nogi, skrzydła i piersi w zamykanej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
3
Umyć por, następnie umieścić w garnku 6-8-ćwiartkowym z tuszą, 1 cebulą (pokrojoną na pół), marchewką, wodą, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Doprowadzić do wrzenia, skimming piany. Zmniejsz ciepło i delikatnie gotuj na wolnym ogniu, odsłonięty, skimming od czasu do czasu, 1 godzinę.Odcedzić materiał przez sito o drobnych oczkach do dużej miski, odrzucając ciała stałe. Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
PieprzPieprz
CebulaCebula
StadoStado
WodaWoda
PorPor
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
GarnekGarnek
4
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Grubo posiekać pozostałą cebulę. Obrać pasternak i pokroić w 3-calowe pałki (1/4 cala grubości). Nogi i skrzydła osuszyć i doprawić 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
PieprzPieprz
CebulaCebula
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
SólSól
6
Podgrzać 1 łyżkę oleju w szerokim 6-do 7-quart ciężkiego garnka na średnim ogniu, aż połyskuje, następnie brązowe nogi i skrzydła, obracając się raz, 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Przenieść na talerz.
8
Dodaj cebulę do garnka z pasternakiem, imbirem, skórką, sokiem, 1 łyżeczką soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i gotuj na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną i będą blado złote, 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
PasternakPasternak
ImbirImbir
PieprzPieprz
SokSok
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Dodać 2 szklanki bulionu z kaczki (resztę zachować do innego użycia) i nestle nogi i skrzydła w warzywach. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć garnek i dusić w piekarniku, aż mięso będzie miękkie, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
StadoStado
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
Cała KaczkaCała Kaczka
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
10
Odstawić, Odkryte, w temperaturze pokojowej 1 godzinę podczas gotowania piersi.
11
Piersi z kaczki przyprawiamy 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu (całość).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
PieprzPieprz
SólSól
12
Rozgrzać pozostały olej łyżeczka w dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu, aż się połyska. Gotować piersi kaczki, boki skóry w dół, aż dobrze rumiane, 6 do 8 protokół. Obróć i gotuj około 6 minut na średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Przenieś do deski do krojenia i pozostaw 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
14
Wymieszać natkę pietruszki i czosnek. Pokrój piersi w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
15
Nogi i skrzydła podawać na pasternaku i podawać pokrojone piersi z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
16
Posypać mieszaniną pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
1
* Zapas można zrobić 1 dzień wcześniej i schłodzić (przykryć raz ostygnie). Tłuszcz będzie łatwiejszy do usunięcia po wystygnięciu i zestaleniu.* Nogi i skrzydła można dusić 1 dzień wcześniej i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn