Duszone Oxtails w sosie z czerwonego wina

Duszone Oxtails w sosie z czerwonego wina
Duszone Oxtails w sosie z czerwonego wina może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury SOS. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1365 kalorii, 71g białka, oraz 84g tłuszczu każdy. Na 7,14 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 43 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Mieszanka liścia laurowego, mąki, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 85%. Spróbuj Wine Duszone Oxtails, Czerwone wino-duszone Oxtails, oraz Duszone Oxtails & Domowy Makaron Z Czerwonego Wina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dusić czerwone wino w dużym rondlu na średnim ogniu, aż zmniejszy się o połowę. W międzyczasie połączyć mąkę, czosnek w proszku, cebula w proszku, sól i pieprz w dużej misce. W mące sezonowanej zagrzebać ogonek i wytrzeć nadmiar, odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
RamięRamię
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
OxtailOxtail
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Na patelni rozgrzać 1 łyżkę masła na średnim ogniu. Brązowy ogon wołowy ze wszystkich stron, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
OxtailOxtail
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4
Zdjąć oxtails z patelni i odstawić. Na patelni rozpuścić kolejną 1 łyżkę masła. Wymieszać w szalotki, czosnek, cebula, marchew, i seler. Gotować i mieszać, aż warzywa zmiękną, o 10 protokół. Wymieszaj z tymiankiem, liściem laurowym, pietruszką, bulionem wołowym i zredukowanym czerwonym winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
OxtailOxtail
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Na wierzchu warzyw w jednej warstwie umieścić rumiany ogonek, a następnie doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
OxtailOxtail
6
Przykryć szczelnie dopasowaną pokrywką lub folią aluminiową, a następnie piec w nagrzanym piekarniku, aż oxtail będzie bardzo delikatny i prawie spadnie z kości, 3 do 3 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Gdy oxtail jest tender, wyjąć mięso do naczynia, przykryć i ogrzać. Pozostałą płyn do duszenia przecedzić przez sitko siatkowe do rondla. Dusić na średnim ogniu, aż sos zmniejszy się do 2 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Ubić pozostałe 2 łyżki masła i zalać ogonem, aby służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
OxtailOxtail
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Rodzaje PotrawSos
Magazyn