Duszone makarony z owoców morza i warzyw

Duszone makarony z owoców morza i warzyw
Duszone owoce morza i makaron warzywny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 380 kalorii, 28g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 4,54 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udon makaron, kukurydza, sake i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Koreański Czarny sos makaron z owocami morza (Samsun Jajangmyeon), Duszony królik z makaronem jajecznym, oraz Duszona Wołowina Nad Makaronem Jajecznym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w średniej misce, podrzucając do herbu, i odstawić mieszaninę 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Bulion i kolejne 4 składniki połączyć (przez pieprz), mieszając trzepaczką; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Doprowadzić 2 ćwiartki wody do wrzenia w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodaj bok choy; gotować 3 protokół lub do crisp-tender.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
5
Usuń bok choy z wody za pomocą łyżki szczelinowej; utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
6
Do wrzącej wody dodaj makaron; gotuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
SólSól
7
Odcedzić makaron. Ułóż makaron i bok choy na półmisku; przykryj i ogrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
MakaronyMakarony
8
Rozgrzać olej w woku lub dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
9
Dodaj mieszaninę ryb, marchew, i cebula; stir-fry 3 minut lub aż krewetki są zrobione i płatki rybne łatwo testowane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
CebulaCebula
KrewetkiKrewetki
RybyRyby
10
Dodać mieszankę bulionu, grzyby, groszek śnieżny i kukurydzę; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Gotować 2 minuty lub aż sos będzie lekko gęsty. Łyżka nad makaronem i bok choy.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Groszek śnieżnyGroszek śnieżny
Bok ChoyBok Choy
MakaronyMakarony
BulionBulion
SOSSOS
KukurydzaKukurydza
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn