Duszone Żeberka Z Pasternakiem I Perłową Cebulą

Duszone Żeberka Z Pasternakiem I Perłową Cebulą
Duszone żeberka z pasternakiem i cebulą perłową mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1699 kalorii, 59G białka, oraz 133g tłuszczu każdy. Na 8,69 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli morskiej, czosnku, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Imbir-Glazurowana cebula Perłowa i pasternak, Duszone niezbyt krótkie żeberka z Hominowym gulaszem z nowej Turni na południu, oraz Duszona wieprzowina z perłową cebulą i winogronami.

Instrukcje

1
Ułóż krótkie żebra w dużej patelni do pieczenia kości w dół w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2
Posypać solą morską i czarnym pieprzem. Piec na Dolnym stojaku piekarnika w temperaturze 232° przez 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Odcedzić cały płyn/tłuszcz (baster indyka działa dobrze).Kontynuuj do pieczenia innego 25 minut lub aż dobrze rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BasterBaster
4
Przełożyć żebra na talerz i odcedzić płyny do miski i rezerwy.Zmniejsz piekarnik do 149°. dusić wino w patelni do pieczenia na kuchence nad 2 palnikami, skrobanie DNA drewnianą łyżką, aby poluzować pieczone na bitach, dusić 5 minutes.In duży holenderski piekarnik na średnim ogniu, podgrzać 3 łyżki zarezerwowanego tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodaj cebulę, marchew i seler; saute 10-12 minut, aż warzywa zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Dodać czosnek i gotować przez około 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
7
Dodać mąkę i wymieszać do połączenia, gotować około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
8
Dodaj wino z patelni, rosół z kurczaka, pomidory pokrojone w kostkę, zioła i pastę pomidorową.Doprawić do smaku solą morską i czarnym pieprzem.Doprowadzić do wrzenia, dodać krótkie żeberka (całkowicie zanurzyć je), powrócić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
9
Przenieść do piekarnika, piec pod przykryciem przez 2 1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Wyjąć z piekarnika i schłodzić z pękniętą pokrywką przez około 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1
Rozgrzać duży holenderski piekarnik na średnim ogniu; gotować boczek, aż tylko chrupiące; przenieść do płyty wyłożonej papertowel.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać cebulę pearl, pasternak, cukier i 1/4 łyżeczki soli do tłuszczu boczku i smażyć na wysokiej 5 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Cebula PerłowaCebula Perłowa
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Wyjąć żeberka i płyn do duszenia z lodówki.Odtłuścić zestalony tłuszcz z wierzchu płynu i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
4
Dodać płyn do perłowej cebuli i doprowadzić do duszenia.Doprawić solą morską i czarnym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cebula PerłowaCebula Perłowa
5
Dodać żeberka do cieczy i wcisnąć pod powierzchnię.Ponownie dusić na średnim ogniu i gotować z pokrywką popękaną około 5 minut, aż żeberka zostaną podgrzane i pasternak będzie miękki.Wymieszać z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
6
Podawać posypane natką pietruszki.Uwaga: jeśli robisz to tego samego dnia, w którym planujesz podać, pomiń chłodzenie żeberek w duszonym płynie. Zamiast tego wyjąć je prosto z piekarnika, odcedzić warzywa z płynu i pozwolić mu osiąść, aby można było oderwać tłuszcz, który unosi się na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje ulubione żeberka wołowe. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Dwa winorośle Columbia Valley Merlot z 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 7 dolarów za butelkę.
Two Vines Columbia Valley Merlot
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia60
Magazyn