Duszona Żabnica Molly Stevens z pomidorami koktajlowymi i bazylią
Duszona Żabnica Molly Stevens z pomidorami koktajlowymi i bazylią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 75g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 810 kalorii. Ten przepis służy 3. Na 17,5 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody, pomidory winogron, bazylia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Duszona Żabnica Z Boczkiem I Pomidorami, Kurczak En Papillote z bazylią i pomidorkami koktajlowymi, oraz Spaghetti z krabem, pomidorkami koktajlowymi i bazylią.
Instrukcje
1
Szczypcami lub łyżką szczelinową przełożyć na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
2
Powrót patelni na średnim ogniu, dodać koper włoski i doprawić solą i płatki czerwonej papryki. Mieszaj drewnianą łyżką, aby pokryć koper z olejem i kapiącymi naleśnikami i podsmażyć przez minutę lub dwie, aż Koper zacznie skwierczeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj 1/4 szklanki wody i wymieszać i zeskrobać dno usunąć i rozpuścić wszelkie smaczne gotowane-na kawałki pancetta. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i dusić, mieszając kilka razy, aż koper włoski będzie miękki z niewielkim oporem, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Dodaj kolejną łyżkę oleju do patelni, wraz z pomidorami i czosnkiem.Zwiększyć ciepło do średniego i saute, odkryte, wstrząsając i mieszając często, aż pomidory zaczną pękać, o 10 protokół. Wymieszać często i zeskrobać piękny karmelizowaną skórkę, która rozwinie się na dnie patelni. Gdy około połowa pomidorów pęknie, około 12 minut, dodaj kolejne 2 do 3 łyżki wody i pancetta, przykryj, zmniejsz ogień do średnio-niskiego i pozwól gotować na wolnym ogniu, mieszając sporadycznie, podczas przygotowywania ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Sprawdź żabnicę. Większość żabnic pochodzi z rynku z cienką szarawą, raczej śluzowatą błoną pokrywającą rybę. Jest to naturalna warstwa, która istnieje między skórą a czystym białym filetem i powinna być usunięta ze względów estetycznych i fakturalnych. Niektóre rynki przyciąć to dla ciebie, ale większość nie. używając ostrego noża do parkowania lub noża do filetów, przycinaj membranę bez cięcia w rybę. Odciąć wszelkie ciemne plamy na żabnicy, jak również.[Właściwie trudno mi było wyciąć wszystkie ciemne kawałki. Zrobiłem wszystko, co mogłem, ale, retrospektywnie, nie powinienem był się tak stresować; ciemne kawałki, które pozostały, były w porządku i w większości zasłonięte przez sos.]
Składniki, których będziesz potrzebować
Żabnica
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do Filetów
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6
Filet z żabnicy pokroić na 4 równe porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z żabnicy
7
Filety z żabnicy osuszyć papierowymi ręcznikami i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z żabnicy
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
8
Podgrzać pozostałą łyżkę oleju w średniej patelni nonstick (9 do 10 cali) na średnim ogniu. Gdy olej mieni się, dodać ryby i saute, aż stracił swój surowy wygląd i Zewnątrz jest blady złoty, 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Filety przełożyć do gotującego się sosu pomidorowo-koprowego. Za pomocą gumowej szpatułki zeskrobaj dowolny olej lub soki z nieprzywierającej patelni na filety. Przykryć i gotować delikatnie na małym ogniu, obracając filety po 4 minutach, aż ryba jest tylko gotowane przez, około 8 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
10
Przenieś żabnicę na ciepłe talerze. Bazylia wymieszać w sosie, smak soli i pieprzu i łyżką wokół ryby na każdym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Żabnica
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
11
Serwuj i ciesz się!Tagi: duszenie, ryby, Molly Stevens
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.