Duszona Żabnica Molly Stevens z pomidorami koktajlowymi i bazylią

Duszona Żabnica Molly Stevens z pomidorami koktajlowymi i bazylią
Duszona Żabnica Molly Stevens z pomidorami koktajlowymi i bazylią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 75g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 810 kalorii. Ten przepis służy 3. Na 17,5 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody, pomidory winogron, bazylia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Duszona Żabnica Z Boczkiem I Pomidorami, Kurczak En Papillote z bazylią i pomidorkami koktajlowymi, oraz Spaghetti z krabem, pomidorkami koktajlowymi i bazylią.

Instrukcje

1
Szczypcami lub łyżką szczelinową przełożyć na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
2
Powrót patelni na średnim ogniu, dodać koper włoski i doprawić solą i płatki czerwonej papryki. Mieszaj drewnianą łyżką, aby pokryć koper z olejem i kapiącymi naleśnikami i podsmażyć przez minutę lub dwie, aż Koper zacznie skwierczeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj 1/4 szklanki wody i wymieszać i zeskrobać dno usunąć i rozpuścić wszelkie smaczne gotowane-na kawałki pancetta. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i dusić, mieszając kilka razy, aż koper włoski będzie miękki z niewielkim oporem, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4
Dodaj kolejną łyżkę oleju do patelni, wraz z pomidorami i czosnkiem.Zwiększyć ciepło do średniego i saute, odkryte, wstrząsając i mieszając często, aż pomidory zaczną pękać, o 10 protokół. Wymieszać często i zeskrobać piękny karmelizowaną skórkę, która rozwinie się na dnie patelni. Gdy około połowa pomidorów pęknie, około 12 minut, dodaj kolejne 2 do 3 łyżki wody i pancetta, przykryj, zmniejsz ogień do średnio-niskiego i pozwól gotować na wolnym ogniu, mieszając sporadycznie, podczas przygotowywania ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Sprawdź żabnicę. Większość żabnic pochodzi z rynku z cienką szarawą, raczej śluzowatą błoną pokrywającą rybę. Jest to naturalna warstwa, która istnieje między skórą a czystym białym filetem i powinna być usunięta ze względów estetycznych i fakturalnych. Niektóre rynki przyciąć to dla ciebie, ale większość nie. używając ostrego noża do parkowania lub noża do filetów, przycinaj membranę bez cięcia w rybę. Odciąć wszelkie ciemne plamy na żabnicy, jak również.[Właściwie trudno mi było wyciąć wszystkie ciemne kawałki. Zrobiłem wszystko, co mogłem, ale, retrospektywnie, nie powinienem był się tak stresować; ciemne kawałki, które pozostały, były w porządku i w większości zasłonięte przez sos.]
Składniki, których będziesz potrzebować
ŻabnicaŻabnica
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do FiletówNóż Do Filetów
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6
Filet z żabnicy pokroić na 4 równe porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z żabnicyFilety Z żabnicy
7
Filety z żabnicy osuszyć papierowymi ręcznikami i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z żabnicyFilety Z żabnicy
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
8
Podgrzać pozostałą łyżkę oleju w średniej patelni nonstick (9 do 10 cali) na średnim ogniu. Gdy olej mieni się, dodać ryby i saute, aż stracił swój surowy wygląd i Zewnątrz jest blady złoty, 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Filety przełożyć do gotującego się sosu pomidorowo-koprowego. Za pomocą gumowej szpatułki zeskrobaj dowolny olej lub soki z nieprzywierającej patelni na filety. Przykryć i gotować delikatnie na małym ogniu, obracając filety po 4 minutach, aż ryba jest tylko gotowane przez, około 8 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
10
Przenieś żabnicę na ciepłe talerze. Bazylia wymieszać w sosie, smak soli i pieprzu i łyżką wokół ryby na każdym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
ŻabnicaŻabnica
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
11
Serwuj i ciesz się!Tagi: duszenie, ryby, Molly Stevens
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
12
Kategorie: Przepisy, Owoce Morza
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana

Składniki

2Tbsrozdrobniona świeża bazyliarozdrobniona świeża bazylia3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Dodaj kolejny olej do patelni, wraz z pomidorami i czosnkiemDodaj kolejny olej do patelni, wraz z pomidorami i czosnkiem3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól gruboziarnistaSól gruboziarnista2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekany koper włoski (ok. 1/2 Cebulki)drobno posiekany koper włoski (ok. 1/2 Cebulki)2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone1kufelpomidory wiśniowe lub winogronowepomidory wiśniowe lub winogronowe3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyDuszona Żabnica Molly Stevens z pomidorami koktajlowymi i bazyliąDuszona Żabnica Molly Stevens z pomidorami koktajlowymi i bazylią1WES E Sztuka języka angielskiegoFilet z żabnicy pokroić na 4 równeFilet z żabnicy pokroić na 4 równe680Orzechy dowolne (posiekane)filety z żabnicyfilety z żabnicy3Tbsoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia57Orzechy dowolne (posiekane)grube plastry pancetta, pokrojone na 1-calowe kawałkigrube plastry pancetta, pokrojone na 1-calowe kawałki3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySerwuj i ciesz sięSerwuj i ciesz się1szczyptaSzczypta pokruszonych płatków czerwonej paprykiSzczypta pokruszonych płatków czerwonej papryki6Przenieś żabnicę na ciepłe talerze. Bazylia wymieszać w sosie, smak soli i pieprzu i łyżką wokół ryby na każdym talerzuPrzenieś żabnicę na ciepłe talerze. Bazylia wymieszać w sosie, smak soli i pieprzu i łyżką wokół ryby na każdym talerzu596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwoda, plus więcej w razie potrzebywoda, plus więcej w razie potrzeby20088 kwietnia8 kwietnia3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyAutor: Adam RobertsAutor: Adam Roberts3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyKategorie: Przepisy, Owoce MorzaKategorie: Przepisy, Owoce Morza11 funt cukinii,COMMENCOMMEN3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPozwól Molly wykorzystać swoją magię w Twojej kuchni po ciężkim dniu pracy. Oto jak to zrobić…Pozwól Molly wykorzystać swoją magię w Twojej kuchni po ciężkim dniu pracy. Oto jak to zrobić…3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyNastępny Następny " Kwiecień w Paryżu3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyTagi: duszenie, ryby, Molly StevensTagi: duszenie, ryby, Molly Stevens3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony"Poprzednie Poznaj Płyty

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia59
Magazyn