Duszona łopatka wieprzowa z Chimichurri

Duszona łopatka wieprzowa z Chimichurri
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj duszonego łopatki wieprzowej z Chimichurri. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,39 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 334 kalorie, 36g białka, oraz 18g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś łopatkę wieprzową, masło, gałązki tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszona Łopatka Wieprzowa, Duszona Łopatka Wieprzowa, oraz Duszona Łopatka Wieprzowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 27
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Na dużej patelni, roztopić masło w oleju. Przyprawić wieprzowinę solą i pieprzem oraz brązem na dużym ogniu, 3 do 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Przenieść do emaliowanej żeliwnej zapiekanki i dodać czosnek, cebulę, tymianek, liść laurowy, bulion i 2 szklanki wody; doprowadzić do wrzenia. Przykryć folią i piec przez 2,5 godziny, aż wieprzowina się rozpadnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Przenieść do naczynia; zachować ciepło. Odcedzić ciecz, powrócić do zapiekanki i zmniejszyć o połowę na umiarkowanie wysokim ogniu. Doprawić solą i pieprzem, dodać do wieprzowiny i podawać z chimichurri.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
ChimichurriChimichurri
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Magazyn