Duszona Wołowina Po Hiszpańsku
Duszona wołowina po hiszpańsku to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 649 kalorii, 60g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 3,47 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, bulion wołowy, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Oxtails w stylu hiszpańskim duszone z Chorizo, Wołowina i ryż po hiszpańsku, oraz Duszona wołowina po chińsku.
Instrukcje
Aby przygotować pesto migdałowe, połącz pierwsze 5 składników w robocie kuchennym; proces aż do wymieszania i formy pasty. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Aby przygotować przyprawy rub, połączyć majeranek, paprykę, 1 łyżeczkę czarnego pieprzu i 1/4 łyżeczki soli. Wykończ tłuszcz z wołowiny; natrzyj powierzchnię wołowiny przyprawami.
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodać wołowinę; gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Zdjąć z patelni. Mieszać w sherry, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wołowina na patelnię.
Dodaj cebulę, pomidory,1 szklanka bulionu wołowego i paprykę. Przykryj szczelnie pokrywką.
Piec w temperaturze 350 przez 3 godziny lub do momentu, gdy mięso łatwo rozpadnie się widelcem.
Pokrój wołowinę na 2-calowe kawałki.
Dodaj pesto migdałowe na patelnię, mieszając do wymieszania.
Umieść patelnię na średnim ogniu; gotować 10 minut. Wymieszać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Podawać mieszankę wołowiny i sosu na ryżu.