Duszona Kuropatwa z czerwoną kapustą

Duszona Kuropatwa z czerwoną kapustą
Duszona Kuropatwa z czerwoną kapustą to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $12.23 za porcję. Jedna porcja zawiera 1352 kalorii, 165g białka, oraz 56 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jagody jałowca, cebulę, pancettę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Guinness Braised Short rib Tacos z Guinness Braised Cabbage, oraz Kuropatwa z dzikim ryżem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204° (200C). Kuropatwy doprawiamy solą i pieprzem. Masło rozpuścić w dużej, ognioodpornej zapiekance na średnim ogniu. Jeden na raz, dodać kuropatwy i gotować, obracając często, o 10 protokół, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Przenieść na talerz.
3
Dodać olej do patelni i podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać pancetta, cebula, i czosnek. Gotować na średnim ogniu przez około 4 minuty, lub aż boczek zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
BoczekBoczek
5
Dodać kapustę, jabłka, sok jabłkowy, ocet, jagody jałowca i skórkę pomarańczową i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
Sok JabłkowySok Jabłkowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
KapustaKapusta
OcetOcet
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
6
Wymieszać z galaretką.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
7
Ułożyć kuropatwy w zapiekance i przykryć.
8
Przenieś do piekarnika na 2530 minut, aż soki kuropatwy będą jasne, a nie różowe, gdy mięso zostanie przebite widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuropatwaKuropatwa
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Odstawić, odsłonięte, na 10 minut przed podaniem.
10
artykuł var
11
Typ_27_data = {};
12
artykuł
13
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn