Duszona Kuropatwa z czerwoną kapustą
Duszona Kuropatwa z czerwoną kapustą to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $12.23 za porcję. Jedna porcja zawiera 1352 kalorii, 165g białka, oraz 56 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jagody jałowca, cebulę, pancettę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Guinness Braised Short rib Tacos z Guinness Braised Cabbage, oraz Kuropatwa z dzikim ryżem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204° (200C). Kuropatwy doprawiamy solą i pieprzem. Masło rozpuścić w dużej, ognioodpornej zapiekance na średnim ogniu. Jeden na raz, dodać kuropatwy i gotować, obracając często, o 10 protokół, aż rumiane.
Dodać olej do patelni i podgrzać.
Dodać pancetta, cebula, i czosnek. Gotować na średnim ogniu przez około 4 minuty, lub aż boczek zacznie brązowieć.
Dodać kapustę, jabłka, sok jabłkowy, ocet, jagody jałowca i skórkę pomarańczową i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Ułożyć kuropatwy w zapiekance i przykryć.
Przenieś do piekarnika na 2530 minut, aż soki kuropatwy będą jasne, a nie różowe, gdy mięso zostanie przebite widelcem.
Odstawić, odsłonięte, na 10 minut przed podaniem.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;