Duszona kapusta czerwona z gruszkami
Duszona czerwona kapusta i gruszki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka anjou gruszka, cynamon, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest dobre. Spróbuj Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Duszone gruszki z glazurą sojowo-imbirową, oraz Wieprzowina duszona z gruszkami i Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 5 protokół. Wymieszać z kapustą, ocet, cukier, liście laurowe, i cynamon Laski; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż kapusta jest miękka. Wymieszać z gruszką, solą i pieprzem; przykryć i gotować 5 minut. Odrzuć liście laurowe i laskę cynamonu.