Duszona kapusta czerwona z gruszkami

Duszona kapusta czerwona z gruszkami
Duszona czerwona kapusta i gruszki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka anjou gruszka, cynamon, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest dobre. Spróbuj Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Duszone gruszki z glazurą sojowo-imbirową, oraz Wieprzowina duszona z gruszkami i Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodaj cebulę; smażyć 5 protokół. Wymieszać z kapustą, ocet, cukier, liście laurowe, i cynamon Laski; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż kapusta jest miękka. Wymieszać z gruszką, solą i pieprzem; przykryć i gotować 5 minut. Odrzuć liście laurowe i laskę cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
Liście LauroweLiście Laurowe
KapustaKapusta
OcetOcet
PieprzPieprz
CebulaCebula
CukierCukier
GruszkaGruszka
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn