Duszona kanapka z boczkiem wieprzowym z majonezem Pesto

Duszona kanapka z boczkiem wieprzowym z majonezem Pesto
Duszona kanapka z boczkiem wieprzowym z majonezem Pesto wymaga około 2 godziny i 15 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 4 porcje z 2013 kalorie, 43g białka, oraz 181g tłuszczu każdy. Za $5.24 za porcję, ten przepis okładki 29% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork wymaga octu balsamicznego, porcji boczku wieprzowego, pieprzu i bulionu z kurczaka. Ten przepis jest lubiany przez 56 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako drogie danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest super. Spróbuj Duszona kanapka z boczkiem wieprzowym z majonezem Pesto, Bułeczki z boczkiem wieprzowym z pikantnym majonezem, szalotką i marynowanymi kiełkami fasoli, oraz Wieprzowina Chashu (marynowany duszony brzuch wieprzowy do Tonkotsu Ramen) dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Zdobądź brzuch wieprzowy kilka razy po tłustej stronie. Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
4
Posmaruj duży holenderski piekarnik na średnim ogniu olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Dodaj boczek wieprzowy, po 1 kawałku, punktowaną stroną do dołu, do garnka. Smaż powoli, aby tłuszcz był ze wszystkich stron przez 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Wyjmij z patelni i odstaw na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Odsącz nadmiar tłuszczu pozostawiając 3 do 4 łyżek stołowych i dodaj czosnek. Czosnek zrumienić, następnie dodać cebulę i gotować do lekkiego zabarwienia, około 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
8
Dodaj brązowy cukier i balsamiczny i gotuj do uzyskania syropu, około 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
9
Dodaj Dijon i ubij, aż będzie gładka. Dodaj rozmaryn, grzyby, paprykę i buliony i zagotuj. Włóż boczek wieprzowy na patelnię, przykryj i włóż do piekarnika. Dusić do miękkości widelca, około 1 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
GrzybyGrzyby
RozmarynRozmaryn
PaprykaPapryka
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
10
Wyjmij z piekarnika i przełóż boczek wieprzowy na półmisek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Wymieszaj wszystkie składniki trzepaczką w małej misce i odstaw na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Rozłóż majonez pesto obficie z każdej strony prażonych bułek. Połóż kawałek boczku wieprzowego i kilka plasterków wędzonej mozzarelli na dolnych połówkach. Ułóż dolne połówki zmontowanej kanapki na blasze i włóż z powrotem do piekarnika, aż ser się rozpuści i zrumieni, około 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
SerSer
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Wyjmij z piekarnika, przykryj rolkami i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn