Duszona jagnięcina z Syrah Jus

Duszona jagnięcina z Syrah Jus jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 526 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 4,47 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz skórkę z cytryny, morel i groch risotto, pastę pomidorową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Syrah - duszona jagnięcina z oliwkami, wiśniami i Endywią, Persimmons w syropie Syrah Spiced, oraz Borówki w czarnym pieprzu-syrop Syrah.
Instrukcje
Golonki jagnięce doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek w dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance. Pracując partiami, gotować trzciny jagnięce na umiarkowanym ogniu, często obracając, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron, około 12 minut; przenieść na talerz.
Wylać tłuszcz z zapiekanki i dodać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek.
Dodaj marchew, seler i cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, aż warzywa zaczną brązowieć, o 8 protokół. Wymieszać w pasty pomidorowej, a następnie dodać wino, skrobanie się rumiane kawałki od dołu. Wymieszać z liśćmi laurowymi i pieprzem. Do zapiekanki włożyć golonki jagnięce i dodać wywar. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i piec trzonki w piekarniku przez około 3 godziny, lub aż mięso będzie bardzo miękkie.
Przełóż trzonki na talerz i usuń mięso z kości.
Umieścić mięso w misce i przykryć wilgotnym ręcznikiem. Przecedzić sos do dużego rondla, naciskając na warzywa, aby uzyskać jak najwięcej płynu. Gotować sos na dużym ogniu, aż będzie wystarczająco gęsty, aby pokryć tył łyżki, o 25 protokół; doprawić solą i pieprzem. Dodać jagnięcinę do sosu i rozgrzać na umiarkowanym ogniu.
W małej misce wymieszaj natkę pietruszki ze skórką z cytryny i czosnkiem. Gulasz jagnięcy nasypujemy Risotto z morelą i słodkim groszkiem, posypujemy gremolatą i podajemy.