Duszona czerwona kapusta z kiełbasą i jabłkami
Duszona czerwona kapusta z kiełbasą i jabłkami może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 264 kalorie, 12g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli, oleju roślinnego, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Paszteciki z kiełbasą wieprzową z duszoną kapustą i jabłkami, Duszona kapusta i jabłka, oraz Duszona czerwona kapusta i jabłka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Usunąć osłonki z kiełbasy.
Dodaj kiełbasę i cebulę na patelnię; gotować 4 protokół lub aż kiełbasa jest rumiane, mieszając do kruszonki.
Dodać kapustę i pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia.
Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 20 minut lub aż kapusta jest miękka, mieszając od czasu do czasu. Odrzuć liść laurowy.