Dulce de Leche, kokosowe i czekoladowe chipsy magiczne batony
Dulce de Leche, kokos i czekolada Chip magiczne batony może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 15. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Mieszanka skondensowanego mleka, bekonu, fasoli waniliowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dulce de Leche Kokosowe Batoniki czekoladowe, Dulce De Leche Brown Butter Chocolate Chip Cookie Bars, oraz Tosty kokos brzoskwinia Streusel batony z Dulce de Leche {gf} dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
2
Wyłóż metalową patelnię do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali z papierem do pieczenia, pozostawiając do 1 cala zwisu. Spryskaj papier sprayem z oleju roślinnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
W średnim rondlu, gotować masło na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż pachnące i rumiane, o 4 protokół. Zeskrobać masło do dużej miski i zamrozić tylko do stałej, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki W Czekoladzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Za pomocą ręcznego miksera elektrycznego, ubij cukier, nasiona wanilii i żółtko na maśle ze średnią prędkością, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Zimne Mleko Do Podania
Cukierki W Czekoladzie
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
5
Dodać mąkę i sól i ubić, aż zwilżone okruchy tworzą. Nacisnąć okruchy na przygotowaną patelnię do pieczenia i piec w dolnej trzeciej części piekarnika przez około 25 minut, aż skorupa zostanie ustawiona i lekko rumiana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Owies (szybki Lub Zwykły)
(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Cukierki W Czekoladzie
6
Tymczasem wytrzyj miskę używaną do zrobienia skorupy. Na średniej patelni, gotować boczek na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane i chrupiące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach i ostudzić. W misce, wrzucić kokos z chipsów czekoladowych, migdały i boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Posypka W Kształcie Serca
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
W innej misce ubijamy dulce de leche ze skondensowanym mlekiem; dwie trzecie wlewamy do skorupy. Lekko naciśnij mieszankę kokosowo-boczkową na dulce de leche.
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Skrop pozostałą mieszaninę dulce de leche na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dulce De Leche
10
Piec batony przez 35 do 40 minut, aż lekko rumiane na wierzchu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
11
Przenieść patelnię do stelaża i niech bary ostygną do temperatury pokojowej, a następnie przechowywać w lodówce do firmy, o 1 godzinę. Ostrożnie wyjmij pręty z patelni i Odklej papier.