Drunken Flat Iron Steak

Drunken Flat Iron Steak
Drunken Flat Iron Steak może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 29g białka, oraz 22g tłuszczu. Jest idealny do valentin day. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wermut, stek z płaskiego żelaza, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Stek Z Płaskiego Żelaza Z Suchym Rub, Mojo Flat Iron Steak, oraz Marynowany Stek Z Płaskiego Żelaza.

Instrukcje

1
Umieść stek w dużej zamykanej torbie lub płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
2
Wlać Wytrawny wermut i słodki wermut i wymieszać, aby pokryć stek. Uszczelnić lub przykryć i przechowywać w lodówce przez 6 godzin do marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
StekStek
3
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wyjąć stek z worka i wyrzucić marynatę. Doprawić stek z obu stron płatkami czerwonej papryki. Smażyć przez 3 do 4 minut z boku na średnio rzadkie lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
MarynataMarynata
StekStek
5
Odstawić na kilka minut przed podaniem.

Wyposażenie

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Peju Province Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 38 dolarów za butelkę.
Prowincja Peju Merlot
Prowincja Peju Merlot
Głęboki rubinowy kolor, Merlot 2016 oferuje pachnące, warstwowe aromaty soczystego granatu, przyprawy do pieczenia i nutę cedru. Bujne owoce wiśni i jeżyn otaczają podniebienie. Delikatne nuty prażonych migdałów i wanilii dopełniają eleganckie wykończenie. Pyszne teraz, ten Merlot będzie nadal dojrzewał przez następne 6-8 lat.Mieszanka: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn