Drunken Flat Iron Steak
Drunken Flat Iron Steak może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 29g białka, oraz 22g tłuszczu. Jest idealny do valentin day. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wermut, stek z płaskiego żelaza, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Stek Z Płaskiego Żelaza Z Suchym Rub, Mojo Flat Iron Steak, oraz Marynowany Stek Z Płaskiego Żelaza.
Instrukcje
Umieść stek w dużej zamykanej torbie lub płytkim naczyniu.
Wlać Wytrawny wermut i słodki wermut i wymieszać, aby pokryć stek. Uszczelnić lub przykryć i przechowywać w lodówce przez 6 godzin do marynowania.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Wyjąć stek z worka i wyrzucić marynatę. Doprawić stek z obu stron płatkami czerwonej papryki. Smażyć przez 3 do 4 minut z boku na średnio rzadkie lub do pożądanego stopnia doneness.
Odstawić na kilka minut przed podaniem.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Peju Province Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 38 dolarów za butelkę.
![Prowincja Peju Merlot]()
Prowincja Peju Merlot
Głęboki rubinowy kolor, Merlot 2016 oferuje pachnące, warstwowe aromaty soczystego granatu, przyprawy do pieczenia i nutę cedru. Bujne owoce wiśni i jeżyn otaczają podniebienie. Delikatne nuty prażonych migdałów i wanilii dopełniają eleganckie wykończenie. Pyszne teraz, ten Merlot będzie nadal dojrzewał przez następne 6-8 lat.Mieszanka: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah