Drobiazg Tostowo-Kokosowo-Tortowy
Przepis tosty-kokos-ciasto drobiazg może zaspokoić Twoje pragnienie szkockie w około 45 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.65 za porcję. Jedna porcja zawiera 370 kalorii, 8G białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cukru, płatki kokosowe, mleko kokosowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ciasto kokosowe Throwdown z nadzieniem kokosowym i kremem z masła kokosowego, Tort malinowy i kokosowy, oraz Tosty Ciasto kokosowe z nadzieniem kokosowym i kremem maślanym.
Instrukcje
W misce, połączyć Neufchâtel, 1/3 szklanki cukru, mleko i ekstrakt kokosowy.
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Spreadcoconut równomiernie na blasze do pieczenia; tosty, mieszająconce lub dwa razy, aż złoty, 5 do 10 minut. W każdym z czterech 8-uncjowych szklanek do serwowania podziel i ułóż połowę kremu kokosowego, połowę kostek ciasta i połowę prażonego kokosa; powtórz z pozostałą śmietaną, ciastem i kokosem. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub do 24.Jeśli dekorujesz limonką kandyzowaną: zagotuj do połowy pełny garnek wody.
Umieść skórki limonki na małym sitku; ustaw nad garnkiem, aby zanurzyć Skórki; gotuj2 minuty.
Usunąć sito i uruchomić peelingi pod zimną wodą. Powtórz proces gotowania i chłodzenia słodką wodą. Napełnij ten sam garnek z 1/3 szklanki świeżej wody I1 / 3 szklanki cukru; doprowadzić do wrzenia.
Umieścić sito nad garnkiem sopeele są zanurzone; zmniejszyć ciepło do średniego i dłuższego 5 minut. Pat Skórki suche ręcznikiem papierowym; w misce, wrzucić z pozostałych 2 łyżeczki cukru do Płaszcz.Top drobiazgi z kandyzowanymi skórkami; podawać.