Drobiazg kremu wiśniowego
Cherry Cream Trifle to europejski przepis na 30 osób. Porcja tego deseru zawiera 274 kalorie , 3 g białka i 10 g tłuszczu . Za 95 centów za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej . Udaj się do sklepu i kup orzechy pekan, nadzienie do ciasta wiśniowego, mieszankę budyniową waniliową i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 5 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt wybitny wynik łyżką wynoszący 26% . Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także : Berry Trifle , Berry and White Chocolate Trifle i Caramel Almond Berry Trifle .
Instrukcje
Przygotuj i upiecz ciasto zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu dla rozmiaru 13 cali. x 9 cali patelnia. Studzimy na drucianej kratce. W międzyczasie przygotuj budyń zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Pokrój ciasto na kawałki o średnicy 1-1/2 cala. kostki; umieść jedną trzecią kostek w 8-qt. waza na poncz. Na wierzch połóż jedną trzecią nadzienia do ciasta, ananasa, budyń, bitą polewę i orzechy pekan; powtórz warstwy dwa razy. Przykryj i przechowuj w lodówce do momentu podania.