Dressing Kukurydziany Wolnowarowy
Wolno-Cooker Cornbread Dressing może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 234 kalorie, 7G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka masła, jajka, krem z rosołu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Powolna Kuchenka Cornbread Dressing, Slow Cooker Kiełbasa Cornbread Dressing, oraz Southwestern Steak and Cornbread Dressing in the Slow Cooker.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać okruchy chleba kukurydzianego, wymieszać farsz, a następnie 8 składników.
Wlać mieszaninę chleba kukurydzianego do lekko nasmarowanej 5 1/2 - lub 6-quart powolnej kuchenki. Kropka z masłem. Gotować, pod przykryciem, na niskie 4 godziny lub aż gotowane przez i ustawić.
Uwaga:Tylko do celów testowych użyliśmy mieszanki farszu Pepperidge Farm Herb. Użyliśmy również 2 (5-uncji) opakowań Martha White Yellow Cornbread
Wymieszać przygotowane zgodnie ze wskazówkami opakowania w 8-calowych patelniach kwadratowych. Upieczony chleb kukurydziany zrobił 7 szklanek okruchów; resztę wystarczy zamrozić.