Need a przystawka pescatariańska? Dressing z krabów i ostryg może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 14g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pekan, papryka, ryż mix, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Z Krabów Karaibskich Z Kremowym Sosem Piernikowym, Grillowane ziemniaki z krabem-sos z zielonej cebuli, oraz Dressing Ostryg.
Instrukcje
1
Przynieś mieszankę ryżu, 2 1/3 szklanki wody i 1 łyżkę masła do wrzenia w rondlu. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu 25 minut lub aż ryż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Woda
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Roztopić pozostałe 4 łyżki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać cebulę, papryka, i grzyby, i saute 8 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Grzyby
Masło
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Wymieszać z krabów i ostryg, i gotować 4 protokół. Wymieszać z ryżem, zupa, i pozostałe składniki; gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 do 10 minut lub aż dokładnie ogrzane.
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.