Doug ' s Crawfish Pie
Doug ' s Crawfish Pie to pescatarian przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 463 kalorie, 7G białka, oraz 34g tłuszczu. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pasty pomidorowej, pieprz cayenne, ostry sos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 50 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Podobne przepisy to Doug ' s Crawfish Pie, Chleb kukurydziany z serem Jalapeno z rakiem etouffee, oraz Słynna Sałatka brokułowa Douga.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu, następnie wymieszać z mąką; gotować do jasnobrązowego, o 10 protokół.
Dodaj słodką cebulę, zielony pieprz, seler i zieloną cebulę. Przykryć i dusić na małym ogniu przez około godzinę, od czasu do czasu mieszając.
Wymieszaj bulion warzywny i pastę pomidorową i gotuj, aż osiągnie kremową konsystencję.
Wymieszaj ogony raków, czosnek i pietruszkę, a następnie gotuj przez około 15 minut lub aż ogony będą miękkie. Wymieszać z solą, czarnym pieprzem, pieprzem cayenne i ostrym sosem.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Piec skorupy ciasta francuskiego przez 5 do 7 minut, lub aż nadmuchać i zacząć brązowieć trochę.
Wyjąć z piekarnika i odstawić do ostygnięcia. Ściągnij środkowe szczyty i zapisz. Wyłącz piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Mieszamy łyżką do skorupek ciasta francuskiego, aż lekko się napełni. Umieścić dodatkowe nadzienie w naczyniu ciasto i przykryć pozostałe ciasto francuskie powłoki Center tops stworzyć 6 małych placków i 1 duży placek raków.
Placki ułożyć na blasze do pieczenia.
Piec przez około 15 minut, lub aż skorupki są złotobrązowe i nadzienie ma ładny połysk do niego.
Polecane wino: Chardonnay, Gruener Veltliner, Muscadet, Pinot Grigio, Riesling, Wino Musujące
Chardonnay, Gruener Veltliner i Muscadet są doskonałym wyborem dla Raków. Chociaż różne owoce morza mogą z pewnością wymagać różnych win, generalnie ostre, lekkie białe wino lub białe wino musujące zrobią wszystko i nie zagłuszą subtelnych smaków. Możesz spróbować Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.