Doug ' s Crawfish Pie to pescatarian przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 463 kalorie, 7G białka, oraz 34g tłuszczu. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pasty pomidorowej, pieprz cayenne, ostry sos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 50 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Podobne przepisy to Doug ' s Crawfish Pie, Chleb kukurydziany z serem Jalapeno z rakiem etouffee, oraz Słynna Sałatka brokułowa Douga.
Instrukcje
1
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu, następnie wymieszać z mąką; gotować do jasnobrązowego, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki W Czekoladzie
Owies (szybki Lub Zwykły)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj słodką cebulę, zielony pieprz, seler i zieloną cebulę. Przykryć i dusić na małym ogniu przez około godzinę, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Słodka Cebula
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3
Wymieszaj bulion warzywny i pastę pomidorową i gotuj, aż osiągnie kremową konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4
Wymieszaj ogony raków, czosnek i pietruszkę, a następnie gotuj przez około 15 minut lub aż ogony będą miękkie. Wymieszać z solą, czarnym pieprzem, pieprzem cayenne i ostrym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
Ogony Raków
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
(albo Zwykłe)
5
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
6
Piec skorupy ciasta francuskiego przez 5 do 7 minut, lub aż nadmuchać i zacząć brązowieć trochę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Ciasta Francuskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
7
Wyjąć z piekarnika i odstawić do ostygnięcia. Ściągnij środkowe szczyty i zapisz. Wyłącz piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
8
Mieszamy łyżką do skorupek ciasta francuskiego, aż lekko się napełni. Umieścić dodatkowe nadzienie w naczyniu ciasto i przykryć pozostałe ciasto francuskie powłoki Center tops stworzyć 6 małych placków i 1 duży placek raków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Ciasta Francuskiego
Raki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
9
Placki ułożyć na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
10
Piec przez około 15 minut, lub aż skorupki są złotobrązowe i nadzienie ma ładny połysk do niego.
Chardonnay, Gruener Veltliner i Muscadet są doskonałym wyborem dla Raków. Chociaż różne owoce morza mogą z pewnością wymagać różnych win, generalnie ostre, lekkie białe wino lub białe wino musujące zrobią wszystko i nie zagłuszą subtelnych smaków. Możesz spróbować Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.