Double Shot Espresso Ganache Cake
Double Shot Espresso Ganache Cake może być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na deser. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę do ubijania, cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Tort Czekoladowy Double Shot, Tort Truskawkowy Z Podwójnym Czekoladowym Ganache, oraz Espresso Martini Jelly Shot.
Instrukcje
Umieścić smarowane 9-in. springform pan na podwójnej grubości folii heavy-duty (około 18 cali. kwadrat). Bezpiecznie owinąć folię wokół patelni.
W ciężkim rondlu na małym ogniu rozpuść czekoladę i masło.
Połącz espresso z cukrem, aż cukier się rozpuści. Chłodny do letniego.
W dużej misce ubijaj jajka na średniej prędkości przez 1 minutę. Beat na wysokiej prędkości przez 4 minuty dłużej lub aż gęste i w kolorze cytryny. Stopniowo ubijaj schłodzoną mieszaninę czekolady, aż nie pozostaną żadne smugi.
Wlać do przygotowanej patelni.
Umieść springform pan w dużej patelni do pieczenia; dodaj 1-1 / 2 w. gorącej wody na większą patelnię.
Piec w temperaturze 400° przez 19-22 minut lub aż temperatura osiągnie 160° i top pojawia się zestaw. Schłodzić na stojaku z drutu przez 10 minut. Ostrożnie Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; ostudzić o 1 godzinę dłużej. Przechowywać w lodówce przez noc.
Na ganache, umieścić czekoladę w małej misce. W małym rondlu, doprowadzić śmietanę tylko do wrzenia.
Polać czekoladą; ubijać na gładką masę. Wymieszać z espresso.
Dekoruj według uznania. Przechowywać w lodówce resztki.