Double Shot Espresso Ganache Cake

Double Shot Espresso Ganache Cake
Double Shot Espresso Ganache Cake może być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na deser. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę do ubijania, cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Tort Czekoladowy Double Shot, Tort Truskawkowy Z Podwójnym Czekoladowym Ganache, oraz Espresso Martini Jelly Shot.

Instrukcje

1
Umieścić smarowane 9-in. springform pan na podwójnej grubości folii heavy-duty (około 18 cali. kwadrat). Bezpiecznie owinąć folię wokół patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
2
W ciężkim rondlu na małym ogniu rozpuść czekoladę i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Połącz espresso z cukrem, aż cukier się rozpuści. Chłodny do letniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
4
W dużej misce ubijaj jajka na średniej prędkości przez 1 minutę. Beat na wysokiej prędkości przez 4 minuty dłużej lub aż gęste i w kolorze cytryny. Stopniowo ubijaj schłodzoną mieszaninę czekolady, aż nie pozostaną żadne smugi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Umieść springform pan w dużej patelni do pieczenia; dodaj 1-1 / 2 w. gorącej wody na większą patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
7
Piec w temperaturze 400° przez 19-22 minut lub aż temperatura osiągnie 160° i top pojawia się zestaw. Schłodzić na stojaku z drutu przez 10 minut. Ostrożnie Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; ostudzić o 1 godzinę dłużej. Przechowywać w lodówce przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Usuń boki patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Na ganache, umieścić czekoladę w małej misce. W małym rondlu, doprowadzić śmietanę tylko do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Polać czekoladą; ubijać na gładką masę. Wymieszać z espresso.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
11
Rozłóż na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
12
Dekoruj według uznania. Przechowywać w lodówce resztki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn