Double Shot Espresso Ganache Cake

Double Shot Espresso Ganache Cake
Double Shot Espresso Ganache Cake może być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na deser. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę do ubijania, cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Tort Czekoladowy Double Shot, Tort Truskawkowy Z Podwójnym Czekoladowym Ganache, oraz Espresso Martini Jelly Shot.

Instrukcje

1
Umieścić smarowane 9-in. springform pan na podwójnej grubości folii heavy-duty (około 18 cali. kwadrat). Bezpiecznie owinąć folię wokół patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
2
W ciężkim rondlu na małym ogniu rozpuść czekoladę i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Połącz espresso z cukrem, aż cukier się rozpuści. Chłodny do letniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4
W dużej misce ubijaj jajka na średniej prędkości przez 1 minutę. Beat na wysokiej prędkości przez 4 minuty dłużej lub aż gęste i w kolorze cytryny. Stopniowo ubijaj schłodzoną mieszaninę czekolady, aż nie pozostaną żadne smugi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Umieść springform pan w dużej patelni do pieczenia; dodaj 1-1 / 2 w. gorącej wody na większą patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
7
Piec w temperaturze 400° przez 19-22 minut lub aż temperatura osiągnie 160° i top pojawia się zestaw. Schłodzić na stojaku z drutu przez 10 minut. Ostrożnie Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; ostudzić o 1 godzinę dłużej. Przechowywać w lodówce przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Usuń boki patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Na ganache, umieścić czekoladę w małej misce. W małym rondlu, doprowadzić śmietanę tylko do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Polać czekoladą; ubijać na gładką masę. Wymieszać z espresso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
11
Rozłóż na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
12
Dekoruj według uznania. Przechowywać w lodówce resztki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn