DOUBLE DECKER Tacos to bezglutenowe przepis z 35 porcjami. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pomidorów, taco bellâ® chrupiące muszle taco, sałata i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest dostarczany przez KraftRecipes.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Double Decker Tacos, Piętrowe Tacos, oraz DOUBLE DECKER Veggie Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotuj mięso z przyprawą Taco
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Wymieszać zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
3
Każdą rozgrzaną miękką tortillę posmarować 2 łyżkami. fasola; umieść chrupiącą skorupkę taco na fasoli, a następnie złóż miękką tortillę na skorupce taco.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.