Dorsz solony z warzywami i majonezem czosnkowym

Dorsz solony z warzywami i majonezem czosnkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gotowanego dorsza z solą z warzywami i majonezem czosnkowym. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.74 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 369 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz goździki, jajka, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Frytki ze słodkich ziemniaków z solą bazyliową i majonezem czosnkowym, Frytki ze słodkich ziemniaków z solą bazyliową i majonezem czosnkowym, oraz Solone ciasta z dorsza z majonezem Herbatnym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Parowar do warzyw
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
2
Garnek do makaronu 6-quart wyposażony w durszlak
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
GarnekGarnek
3
Jeden lub 2 dni przed przygotowaniem ostatecznego naczyniaw zależności od zasolenia ryb umieścić soli dorsza w misce z zimną wodą i moczyć, pokryte, w lodówce. Zmienić wodę trzy lub cztery razy w okresie moczenia, aby usunąć nadmiar soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dorsz SolnyDorsz Solny
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Odcedzić i opłukać rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
5
Włożyć dorsza do dużego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
DorszDorsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Dodaj świeżą zimną wodę na pokrycie, wraz ze skórką pomarańczową, gałązkami kopru włoskiego lub ćwiartkami, cebulą nakłutą goździkami i pieprzem, i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Natychmiast wyjmij patelnię z ognia. Przykryć i odstawić na co najmniej 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
PieprzPieprz
GoździkiGoździki
Koper WłoskiKoper Włoski
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dobrze odcedzić i wyrzucić aromaty. Zeskrobać tłustą skórę z ryb i usunąć wszelkie kości. Rozedrzyj rybę na duże kawałki i ułóż na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
8
Gotowanie każdego warzywa osobno, na parze buraki, ziemniaki i marchew. Buraki obrać, pokroić w pół lub ćwiartkę i ułożyć na osobnym talerzu tylko na warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
BurakBurak
9
Dodać ziemniaki do półmiska. Marchewki przekrój na pół i ułóż na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
10
Oddzielnie blanszować, odświeżać i odsączyć kalafior i zieloną fasolkę. Ułóż kalafior i fasolę na półmisku. Ułożyć jajka na brzegach talerza. Przynieś talerze na stół i podawaj z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
FasolaFasola
SOSSOS
JajkoJajko
11
artykuł var
12
Typ_27_data = {};
13
artykuł
14
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia51
Magazyn