Dorsz owinięty szynką parmeńską

Dorsz owinięty szynką parmeńską
Haddock owinięty szynką parmeńską to przepis bezglutenowy, pierwotny i peskatariański na 4 porcje. Jedna porcja zawiera 311 kalorii , 30 g białka i 20 g tłuszczu . Za 4,15 USD za porcję przepis ten pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Taste of Home wymaga szynki delikatesowej, pomidorów, soli i pieprzu. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 30 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 53% , co jest dobrym wynikiem. Podobne przepisy to Udka z kurczaka owinięte szynką parmeńską , Brokuły owinięte szynką parmeńską z chrupiącymi bazyliami i Pieczony pikantny haddock musztardowy .

Instrukcje

1
Umieść bazylię, ser i czosnek w malakserze; przykryj i miksuj, aż do momentu, gdy wszystkie składniki zostaną posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodaj orzeszki piniowe, sól, płatki pieprzu i pieprz; przykryj i miksuj, aż się połączą. Podczas miksowania stopniowo dodawaj 1/4 szklanki oleju w stałym strumieniu. Wymieszaj z pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
4 średnie Czerwone Pomidory4 średnie Czerwone Pomidory
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
3
Posmaruj każdy filet łyżką pesto, owiń plasterkiem szynki prosciutto.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
4
Umieścić na natłuszczonej blasze do pieczenia o wymiarach 15 x 10 x 1 cal i posmarować pozostałą oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej
5
Piec w temperaturze 400°C przez 10–15 minut lub do momentu, aż ryba będzie łatwo rozdzielać się widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn