Dorsz Ling z pomidorem i pomarańczą to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 35 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 43 kalorie. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką cebulę, pomidory z puszki, koperek i kilka innych składników, możesz to zrobić. 75 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dorsz molwy z pomidorem i pomarańczą, Dorsz Smażony Z Molwą Z Porem I Masłem Anchois, oraz Pieczony dorsz z molwy w sosie maślano-cytrynowo-czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
Dodaj cebulę i smażyć przez 5 protokół, aż zmiękną.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.