Dorsz czarny z kurkami Ragout

Dorsz czarny z kurkami Ragout
Czarny dorsz z kurkami Ragout jest pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 11g białka, oraz 16G tłuszczu. Na $7.5 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz skórkę z cytryny, bułkę tartą bez smaku, kurki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ragoût Z Czarnej Fasoli Z Serem Polenta, Smoky Black Bean and Butternut Ragoût, oraz Slow Cooker Ragout z czarnej fasoli na pieczonych słodkich ziemniakach # redux.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. rozpuść masło z 2 łyżkami oleju na dużej patelni na średnim ogrzaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać grzyby i smażyć dopocząć do koloru. Wymieszać czosnek i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
3
Dodaj wino; dusić, aż prawie odparował, skrobanie się rumiane kawałki na patelni, o 1minute.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Zdjąć z ognia. Wymieszaj sok z cytryny. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CytrynaCytryna
5
Pędzel 13x9x2-calowe szklane naczynie do pieczenia Z1 łyżką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
6
Włożyć dorsza,skórkę w dół, do naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
DorszDorsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Posypać solą i pieprzem.Przykryć mieszanką grzybową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
8
Posypać bułką tartą i parmezanem; skropić 1 łyżką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
ParmezanParmezan
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
9
Piec, aż ryba isopaque w centrum, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Menage Trois Limelight Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn