Door County Cherry Pie z domowej bezglutenowej skorupy Pie
Need a przystawka wegańska? Door County Cherry Pie z domową bezglutenową skorupą Pie może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 309 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Mieszanka tartych wiśni, niebielonej mąki, bezmlecznego skracania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Door County Cherry Pie z Easy Vegan Pie Crust, Door County Cherry Pie, oraz Door County Cherry Biscotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj łatwy przepis ciasto ciasto zgodnie z instrukcją poniżej. Line a 9-calowa płytka pie z 1 wysuwanym dyskiem z dough.In miskę bezpieczną w kuchence mikrofalowej, połączyć wiśnie, skrobię kukurydzianą i cukier, i kuchenkę mikrofalową przez 3 do 4 minut, aż zgęstnieje.Wymieszać wanilią i wlać do przygotowanej patelni.Kropki na górze kawałkami margaryny bezmlecznej.
Rozwałkuj drugi dysk ciasta na duży 11-calowy prostokąt.
Ciasto pokroić w paski 1/2 cala i splot ciasta w kratkę.Rozgrzej piekarnik do 400ºF.
Piec od 35 do 40 minut, aż owoce będą bulgotać i skórka będzie ładnie rumiana. Brzegi przykryć folią, jeśli skórka zbyt szybko się brązowieje.Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Mąkę, cukier i sól połączyć w robocie kuchennym.
Dodać małe kawałki skracania i pulsować kilka razy, aż mieszanina przypomina małe okruchy.
Dodać wodę z lodem, 1 łyżkę na raz, do mieszaniny mąki, pulsując, aż ciasto po prostu się połączy.
Przenieść mieszaninę do arkusza folii.Użyj zawijania, aby wyciągnąć boki ciasta razem, tworząc zaokrąglony dysk.Schłodzić co najmniej 30 minut przed użyciem.