Donna ' s Sherry Wine Cake

Donna ' s Sherry Wine Cake
Donna ' s Sherry Wine Cake jest bezmleczne deser. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 372 kalorie. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto mix, jajka, mielone gałki muszkatołowej, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Sherry Wine Bread, Szalotki pieczone na patelni z polewą po Sherry, oraz Tort Donna ' s Pound dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj patelnię bundt, smarując boki. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
PiekarnikPiekarnik
2
Zmiksuj wszystkie składniki, aż będą dobrze zwilżone.
3
Wlać ciasto na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec przez 40 minut, lub do czasu zakończenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć ciasto z piekarnika i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wierzch kurzu z cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn