Przepis domowy sos można zrobić w około 2 godziny i 25 minut. Ten sos ma 254 kalorie, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.49 za porcję. 5 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis z BBC Good Food wymaga boczku rashers, bulionu z kurczaka, ziół takich jak Zatoka i pora. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Domowy Sos, Domowy Sos, oraz Domowy Sos.
Instrukcje
1
Podsmaż boczek na dużej patelni na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wyjąć, a następnie usmażyć skrzydełka (dodać odrobinę oleju, jeśli zaczną się kleić), obracając, aż się zarumienią. Wyłożyć na patelnię z pozostałymi składnikami (oprócz masła i mąki) i boczkiem. Gotować na wolnym ogniu, odtłuszczając dowolną pianę przez około 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Przecedzić przez sito, następnie rozgrzać masło w rondlu i po spienieniu dodać mąkę. Gotować, ciągle mieszając, przez 1 min. Stopniowo wlewaj wywar, cały czas mieszając, aby pozbyć się grudek. Dusić, aż masz cienki SOS, smak i sezon. Można przygotować do 3 dni wcześniej i przechowywać w lodówce lub zamrażać do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego