Domowy gulasz wołowy to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mieloną wołowinę, kalafior, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Strona Główna Styl Gulasz Wołowy, Gulasz W Domowym Stylu, oraz Strona Główna Style Kostki Wołowe.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 218°. W 4-quart żaroodporne holenderski piekarnik, gotować wołowinę na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy; odcedzić. Wymieszać z wodą, pomidorami, pastą pomidorową i warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa
Warzywa
Pomidor
Woda
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
Piekarnik
2
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając; zdjąć z ognia.
3
W średniej misce wymieszaj pozostałe składniki do uzyskania miękkiego ciasta. Ciasto upuść przez 6 łyżek na mieszankę wołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Piec 20-25 minut lub aż ciastka będą złociste i gulasz będzie bąbelkowy.