Domowe Tacos al Pastor (Chile i ananasowe Tacos wieprzowe)

Domowe Tacos al Pastor (Chile i ananasowe Tacos wieprzowe) może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 574 kalorii, 43g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz Goyan adobo, limonka, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Spróbuj Tacos Al Pastor (AKA Pork & Pineapple Tacos), Ananasowe I Zielone Tacos Wieprzowe Chile, oraz Ww 5 punktów wieprzowina, ananas i Chile Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 2 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj guajillo i pasilla chiles. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż chiles zmiękną, o 10 protokół; przenieść do płyty.
Usunąć i wyrzucić łodygę i nasiona. Tymczasem grubo posiekać jedną połowę cebuli; rezerwa pozostałą połowę. Odcedzaj ananasy; Rezerwuj sok i owoce osobno.
Przenieś guajillo, pasilla i chipotle chiles, posiekaną połowę cebuli, zarezerwowany sok ananasowy, ocet, czosnek i kminek do miski robota kuchennego. Puree do gładkiej, o 2 protokół.
Przenieść mieszaninę chile do rondla na średnim ogniu. Doprowadzić mieszaninę chile do wrzenia; gotować, aż pasta traci surowy smak cebuli, o 2 protokół. Sezon z Adobo; cool. W dużym pojemniku z pokrywką lub w dużej torbie na suwak, połącz kostki wieprzowe, schłodzoną marynatę chile I zarezerwowane kawałki ananasa; przenieś do lodówki. Marynować co najmniej 2 godziny lub do 24 godzin.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Odcedzić wieprzowinę i ananasy, odrzucając marynatę.
Dodać wieprzowinę i ananasy na patelni. Gotować w partiach, aż ciemny złoty brąz ze wszystkich stron i gotowane przez, o 15 protokół; przenieść do dużego talerza.
Tymczasem cebulę drobno pokroić na pół.
Przenieść pokrojoną cebulę do miski z kolendry.
Podawać mieszankę wieprzowiny i ananasa w ciepłych tortillach.
Udekoruj tacos wieprzowe kolendrą, cebulą i limonkami.