Domowe Pikantne Ogórki Koperkowe
Domowe pikantne ogórki koperkowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 56 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ocet ryżowy, nasiona kopru włoskiego, koperek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Jak zrobić domowe pikantne ogórki koperkowe, Domowe Ogórki Koperkowe I Pikantne Marynowane Jalapenos, oraz Domowe Ogórki Koperkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ocet, miód, płatki pieprzu, ziarna pieprzu, kolendrę, nasiona gorczycy, Nasiona kopru włoskiego, kminek i sól w średnim niereaktywnym rondlu na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia.
Gotować przez 2 minuty; zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Dodać koperek i kolendrę.
Umieść ogórek w średniej misce i zalej je schłodzoną mieszaniną octu. Przechowywać w lodówce, pod przykryciem przez 24 godziny lub do 4 dni.