Domowe Ciasta Biszkoptowe Wypełnione Kremem
Domowe krem wypełnione poszczególne biszkopty może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 193 kalorie. Mieszanka ekstraktu waniliowego, odparowanego mleka, skracania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Spróbuj Indywidualne ciasta waniliowe z truskawkami i śmietaną, Biszkopt Victoria z kremem z twarogu cytrynowego i dżemem domowej roboty, oraz Mamon (Biszkopty) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piec ciasto zgodnie ze wskazówkami opakowania na patelni 9x13 cali. Ostudzić i pokroić w kratki.
Wytnij każdy pręt na pół wzdłuż, aby utworzyć dwie warstwy.
W dużej misce ubij masło mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Beat w skracanie, trochę na raz, aż puszysty. Stopniowo ubić w cukrze.
Połącz odparowane mleko i wanilię i ubijaj do napełniania, skrobając miskę, aż będzie puszysta.
Kanapki z puszystym nadzieniem.