Domowa zapiekanka z zieloną fasolą
Domowa zapiekanka z zielonej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 98 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka tymianku, masła, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekanka z zielonej fasoli po włosku, Bezglutenowa zapiekanka z zielonej fasoli i grzybów z Panko-Style Smażone krążki cebuli, oraz Domowa Zapiekanka Z Makaronem Wołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować fasolkę szparagową we wrzącej osolonej wodzie, aby przykryć w holenderskim piekarniku 4 do 6 minut lub w pożądanym stopniu doneness; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić i osuszyć.
Roztopić 2 Łyżki. masło w holenderskim piecu na średnim ogniu; ubić mąkę na gładką masę. Gotować, ubijając stale, 1 minuta. Stopniowo ubijać w 1 1/2 szklanki mleka; gotować, ubijając stale, 3 do 4 minut lub aż sos zgęstnieje i bąbelkami.
Zdjąć z ognia i ubić w maślance i kolejne 4 składniki.
Roztopić 1 łyżeczka. masło na średniej patelni na średnim ogniu; dodać grzyby, i smażyć 6 do 8 minut lub aż lekko rumiane.
Wyjąć z ognia; odstawić 5 minut. Delikatnie wrzucić grzyby i fasolkę szparagową w sosie maślanym.
Miejsce w 13-x 9-calowym lub 3-qt. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Połączyć Francuskie smażone cebule i dalej 2 składniki; posypać mieszaniną zielonej fasoli.
Piec w 350 przez 25 do 30 minut lub aż złoty kolor i bąbelki.