Dojrzały Cheddar i mocne Fondue

Dojrzały Cheddar i mocne Fondue
Dojrzały Cheddar i mocne Fondue mogą być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 48 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 56 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Udaj się do sklepu i podnieś półksiężycowe bułki obiadowe, mieloną musztardę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Dojrzały Cheddar I Fondue Guinness, W Wieku Cheddar & Guinness Fondue Przepis, oraz Pieczone Fondue Cheddar z grillowanymi pomidorami, boczkiem i cebulą.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°. rozwiń każdy może półksiężyc ciasta w długi prostokąt. Mocno naciśnij perforacje, aby uszczelnić. Za pomocą małego noża pokrój ciasto na paski o wymiarach 1 cal na 4 cale. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wytnij liczbę pasków, aby dopasować liczbę połączeń koktajli w opakowaniu-około 48.)
3
Zawiń każdy koktajl link z 1 paskiem ciasta wokół środka link.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Napoju Gazowanego Cytrynowo-limonkowego1-1/2 Uncji Napoju Gazowanego Cytrynowo-limonkowego
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
4
Umieść na nieprzetworzonym arkuszu cookie, szew w dół, około 2 cale od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
Piec 10 do 12 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
W dużej misce, wrzucić starty ser z mąką. W rondlu 2-quart na średnim ogniu, zawirować w oliwie z oliwek. Gdy mieni się, dodać czosnek; gotować 30 sekund, aż bardzo pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dodaj stout, koncentrat soku jabłkowego, mieloną musztardę i sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Rozmrożonego, Niesłodzonego Koncentratu Soku Jabłkowego1/4 Szklanki Rozmrożonego, Niesłodzonego Koncentratu Soku Jabłkowego
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
StoutStout
8
Podgrzać na wolnym ogniu (niech gotować 3 minuty, jeśli chcesz, aby alkohol odparował) i stopniowo, w małych partiach, dodawać ser, stale mieszając, aż fondue będzie gładkie, gęste i ser całkowicie stopiony. Jeśli jest zbyt gęsty, wmieszaj dodatkowy oz stout do uzyskania pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
AlkoholAlkohol
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
StoutStout
9
Podawać fondue natychmiast ze świniami w kocu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn