Do Góry Nogami Krówka-Tarta Migdałowa
Odwrócona Krówka-migdałowa tarta może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 6G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka migdałów, soli, złotego syropu trzcinowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Upside-down Hot Fudge Sundae Pie, Tarta Jabłkowa Do Góry Nogami, oraz Tarta Z Pigwy Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw stojak piekarnika na najniższą trzecią część piekarnika.
Pokryj 9-calową okrągłą patelnię z wyjmowanym dnem w sprayu do gotowania.
Na patelni posypać migdałami.
Połączyć czekoladę i masło w górnej części podwójnego kotła. Gotować na wolnym ogniu, aż czekolada rozpuści się, mieszając od czasu do czasu.
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę, kakao i sól połączyć w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Umieść jajka w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością 2 minuty lub do momentu, aż będą gęste i blade. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę na raz, ubijając ze średnią prędkością 2 minuty lub aż cukier się rozpuści.
Dodaj złoty syrop z trzciny cukrowej i wanilii; beat na niskiej prędkości 1 minutę lub do mieszania.
Dodać mieszaninę czekolady; pokonać 1 minutę lub do wymieszania.
Dodać mieszaninę mąki, i pokonać na niskiej prędkości tylko do połączenia.
Na przygotowaną patelnię wlać ciasto na orzechy, równomiernie rozprowadzając.
Piec w dolnej trzeciej części piekarnika w 350 przez 20 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wychodzi z kilkoma wilgotnymi okruchami. Ostudzić tarta na patelni 20 minut na stojaku z drutu. Odwróć tartę na półmisek.