Dip ze słodkich ziemniaków z chorizo i dippersami z cykorii
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj słodki dip ziemniaczany z chorizo & cykoria dippers spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis ma 287 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 39 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Mieszanka octu winnego, oliwy z oliwek, gotowanie kiełbas chorizo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 97%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Bataty Dippers, Bataty Dippers, oraz Patelnia Na Słodkie Ziemniaki Chorizo.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Umieścić ziemniaki na blasze do pieczenia i piec przez 50 minut, aż naprawdę miękkie. Pozostawić do ostygnięcia.
Miąższ ziemniaka zgarnąć do robota kuchennego, odrzucając Skórki.
Dodać olej, paprykę, ocet, kolendrę lub pietruszkę i niektóre przyprawy i whizz do gładkiej pasty.
Przełożyć do miski, przykryć folią spożywczą i schłodzić do czasu potrzebnego. Dip będzie przechowywać przez 2 dni w lodówce po prostu doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Gotować chorizo na małej patelni przez 10 minut, aż gotowane przez.
Osuszyć na papierze kuchennym. Rozpuścić dodatkową kolendrę lub pietruszkę na dipie i podawać z liśćmi chorizo i cykorii do zanurzenia.