Dip Z Łososia Wędzonego

Dip Z Łososia Wędzonego
Need a pescatarian hor d ' oeuvre? Wędzony Dip z łososia może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Na 7,34 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Przynosi ci to Epikurious. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz łososia, szczypiorek, crème fraîche, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Łosoś z Beurre Rouge i pieczonym ziemniakiem nadziewanym łososiem, Rollo de Salmon Ahumado Con salsa Tartar Y Lentejas (Rolada z wędzonego łososia z sosem tatarskim i soczewicą), oraz Dip Z Łososia Wędzonego.

Instrukcje

1
Trzepaczka pierwsze 3 składniki w małej bowluntil dobrze wymieszane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Umieść łososia w procesorze spożywczym; pulsuj przez kilka sekund, aż łosoś zostanie zredukowany do wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
3
Dodać łososia i 2 łyżki szczypiorku tocrème fraîche mieszaniny; złożyć do włączenia.Doprawić do smaku solą i pepper.DO naprzód: może być wykonany 3 dni do przodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzczypiorekSzczypiorek
łosośłosoś
4
Za pomocą obieraczki do warzyw usuńzestaw z cytryny (tylko żółta część).
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
CytrynaCytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
5
Przetnij wzdłuż na cienkie paski.
6
Dekoruj dipz skórką z cytryny i 2 " - długie kawałki freshchives.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
7
Podawać z grzankami z pumpernikla.
Składniki, których będziesz potrzebować
PumpernikelPumpernikel

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Hanna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia33
Magazyn