Dip Z Ryby Wędzonej

5
4
3
2
1
Dip Z Ryby Wędzonej

Dip Z Ryby Wędzonej

Dip z wędzoną rybą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 1,86 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Jeśli masz sielawę, płynny aromat dymu, sos pieprzowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Ryby Wędzone, Omlet Z Ryby Wędzonej, oraz Jak zrobić herbatę wędzoną rybę w woku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce robota kuchennego umieść sieję, majonez i śmietanę. Doprawić przyprawą Old Bay ™, ostrym sosem pieprzowym, sosem Worcestershire, płynnym dymem i pękniętym czarnym pieprzem. Zmiksuj wszystkie składniki, aż konsystencja osiągnie konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny PieprzPęknięty Czarny Pieprz
Sos Sałatkowy Ranczo, OpcjonalnieSos Sałatkowy Ranczo, Opcjonalnie
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
BielikBielik
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn
Ta strona korzysta z plików cookie
Używamy plików cookie do personalizowania treści i reklam, obsługi mediów społecznościowych oraz analizowania ruchu. Udostępniamy również informacje na temat korzystania z naszej witryny naszym partnerom: mediom społecznościowym, firmom reklamowym oraz świadczącym usługi analityczne, którzy mogą informacje te łączyć z innymi, przekazanymi przez Ciebie lub z informacjami uzyskanymi w wyniku korzystania z ich usług. Korzystając z naszej witryny, wyrażasz zgodę na pliki cookie.
Ok