Dip z prażonych migdałów i kraba
Toasted Almond Crab Dip to przystawka dla 16 osób. Jedna porcja zawiera 202 kalorie , 6 g białka i 14 g tłuszczu . Za 67 centów za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Będzie hitem na Twoim wydarzeniu Super Bowl . Ten przepis z Taste of Home wymaga pieprzu, mięsa kraba, sera szwajcarskiego i serka śmietankowego. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 25 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 27% , co nie jest tak imponujące. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Hot Crab Dip , Creamy, Cheesy Crab Dip i Hot Artichoke Crab Dip .
Instrukcje
W misce wymieszaj pierwsze pięć składników. Dodaj kraba i 2 łyżki cebuli.
Rozłóż ciasto w nieposmarowanej formie do ciasta o średnicy 9 cali.
Piec w temperaturze 350° przez 15 minut lub do momentu, aż ciasto będzie dobrze podgrzane.
Posyp migdałami i resztą cebuli.