Dip z pieczonych buraków i koziego sera ze szczypiorkiem i tymiankiem

Dip z pieczonych buraków i koziego sera ze szczypiorkiem i tymiankiem
Dip z pieczonych buraków i koziego sera ze szczypiorkiem i tymiankiem to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać dziennik kozi ser, tymianek, szczypiorek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Krem buraczany z kozim serem i szczypiorkiem, Pieczona Frittata z buraków, szalotki i koziego sera, oraz Pieczona marchewka z tymiankiem i kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Jeśli używasz surowych buraków, umyj je z piasku i brudu. Odstawić do wyschnięcia na powietrzu lub dobrze wysuszyć ręcznikiem lub ręcznikiem papierowym. Jeśli używasz prażonych buraków, przejdź do kroku robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Buraki wrzucić do miski z olejem, tymiankiem, kilkoma szczyptami soli i około 15 mielonymi pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
BurakBurak
TymianekTymianek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
5
Włączyć buraki na blasze do pieczenia i smażyć, aż przetargu widelec, potrząsając patelni od czasu do czasu, aby zapewnić nawet gotowanie, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
6
Buraki wyjąć z piekarnika i odstawić do ostygnięcia. (Można to zrobić na kilka dni przed czasem, jeśli przechowuje się je zamknięte w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Usunąć i wyrzucić skórki z buraków.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
8
Buraki pokroić na ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
9
Dodać ćwiartki z buraków do robota kuchennego lub blendera. Pulsuj kilka razy, aż buraki zostaną zgrubnie podzielone na małe, ale nadal masywne kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Zmiksowane buraki wrzucić do miski. Kozi ser pokruszyć na buraki, dodać szczypiorek i sok z cytryny. Wymieszać i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Ser KoziSer Kozi
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
SzczypiorekSzczypiorek
BurakBurak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Podawać z crostini lub paluszkami chlebowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrostiniCrostini
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn