Jeśli masz około 10 minut do spędzenia w kuchni, dip z kraba i serka śmietankowego może być przepisem na super bezmleczny i pescatarian, który warto wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 20 g białka, 35 g tłuszczu i łącznie 576 kalorii. Ten przepis jest przeznaczony dla 3 osób i kosztuje 5,38 USD za porcję. Niewielu osobom naprawdę podobał się ten hor d'oeuvre. Można się nim delektować w dowolnym momencie, ale szczególnie nadaje się on na Super Bowl. Ten przepis z Foodnetwork ma 2 fanów. Jeśli masz pod ręką sok z cytryny, sól koszerną, chleb i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 66% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Dip krabowo-serowy, Dip krabowo-serowy i Dip krabowo-serowy na gorąco.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
W średniej misce wymieszaj serek śmietankowy, majonez, Worcestershire, sok z cytryny, sherry, przyprawę do gotowania kraba, sól i pieprz. Dodać mięso krabowe i szczypiorek. Posyp dodatkowym szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Gotowania Krabów
Marynowana Fasolka Szparagowa
Teraz I Później Cukierki
Do Smarowania Wkładki
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Crabmeat
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Kraba można łączyć z Chardonnay, Riesling i Pinot Grigio. Schłodzony krab świetnie smakuje z pinot grigio. Ciepły krab (szczególnie z masłem) można połączyć z maślanym Chardonnay lub chrupiącym owocowym Rieslingiem. Eighteen Miles Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
Chardonnay za osiemnaście mil
Winiarka Jessica Boone wybrała się na chłodne wybrzeże Sonoma w poszukiwaniu tego jasnego, złożonego Chardonnay. Lekkie owoce pestkowe, cytryna Meyera i atrakcyjna mineralność w nosie przenoszą się na kremowe podniebienie zrównoważone żywą kwasowością. Nuty wanilii i słodkiego dębu podkreślają złożoność wina. Do produkcji win z Eighteen Miles Jessica Boone (z Passalacqua Winery) pozyskuje winogrona z dziewięciu różnych apelacji, a wszystko to w promieniu osiemnastu mil wokół Healdsburga w Kalifornii. Spróbuj także Eighteen Miles Cab, Zin, Pinot Noir i Petite Sirah.