Dip Z Fondue Serowym

Dip Z Fondue Serowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać ser Fondue dip spróbować. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz sok jabłkowy, pokrojone warzywa, skondensowaną zupę serową cheddar i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Dip Z Serem Pimento, Pikantny Ciepły Dip Z Serem Feta, oraz 5-Składnik Powolne Kuchenka Chili Ser Dip dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej zupę, Wino i ser w 2-ćwiartkowym rondlu lub przetartym naczyniu na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ser się rozpuści. Wymieszać z cebulą, czosnkiem w proszku i sosem pieprzowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Ostry SosOstry Sos
SerSer
CebulaCebula
ZupaZupa
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wlać do garnka do fondue lub chafing danie, aby utrzymać ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Warzywa i kawałki chleba z widelcami do fondue i zanurzyć w fondue. (Jeśli fondue stanie się zbyt gęste, wymieszaj niewielką ilość wytrawnego białego wina lub soku jabłkowego.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Wytrawne Białe WinoWytrawne Białe Wino
Sok JabłkowySok Jabłkowy
WarzywaWarzywa
ChlebChleb
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn