Dip Z Fasoli Lima
Lima Bean Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz chipsy pita i/lub kije warzywne, pietruszkę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jak gotować: Sigarillas (skrzydlata fasola), patani (Lima bean) i squash w mleku kokosowym, Lima Bean Cassoulet, oraz Zupa Fasolowa Lima dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić rondel osolonej wody do wrzenia.
Dodać fasolę lima i czosnek i dusić do miękkości, 18 do 20 protokół.
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą, aby lekko ostygła (fasola powinna być ciepła, ale nie gorąca).
Pulse Lima fasola, czosnek, pietruszka, Skórka z cytryny, sok z cytryny i 1 1/2 łyżeczki soli w robocie kuchennym, aż tylko połączone. Przy włączonym silniku wlać oliwę z oliwek i przetwarzać, aż zostanie włączona, ale nadal lekko Gruba.
Przelać do miski i top z boczkiem.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z chipsami pita i / lub pałeczkami warzywnymi.
Kup Lima fasola mrożone: są jasnozielone i maślany smak. Oliwkowe, papkowate fasolki lima, które pamiętasz z dzieciństwa, prawdopodobnie były w puszkach.