Dip Z Boczkiem Dijon Cheddar
Dip Bacon Dijon Cheddar może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 7G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bekon, ostry ser cheddar, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 13%. Spróbuj Dijon-Cheddar-Boczek, Bacon Ranch CORN Dip, oraz Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Odcedzić plastry boczku na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu, ostudzić i pokruszyć boczek.
Umieść serek śmietankowy, ser Cheddar i musztardę Dijon w misce i wymieszaj na średniej prędkości za pomocą miksera elektrycznego, aż składniki zostaną dokładnie wymieszane. Wymieszać z cebulą i pokruszonym boczkiem, i łyżką do miski do serwowania. Przechowywać w lodówce przez 2 godziny, aby wymieszać smaki, i posypać pietruszką służyć.