Dip warzywny na złoty medal

Dip warzywny na złoty medal
Gold-Medal Vegetable Dip to przepis bezglutenowy na 10 porcji. Ta przystawka ma 193 kalorie , 8 g białka i 8 g tłuszczu na porcję. Za 63 centy za porcję przepis ten pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest idealny na Super Bowl . Ten przepis z Taste of Home wymaga smarowalnego serka śmietankowego z szczypiorkiem i cebulą, soli, pieprzu i warzyw. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 10 minut . Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje całkiem niezłą ocenę Spoonacular wynoszącą 45% . Podobne przepisy obejmują : Serdeczna zupa ziemniaczana z porem i Yukon Gold , Chrupiący dip warzywny z cytryną i koperkiem oraz Dip warzywny .

Instrukcje

1
Wymieszaj serek śmietankowy, majonez, musztardę, sos Worcestershire, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Filety Z Pstrąga JeziorowegoFilety Z Pstrąga Jeziorowego
4 Opakowania (po 10 Uncji Każde) Mrożonego Siekanego Szpinaku, Rozmrożonego I Dobrze Odsączonego4 Opakowania (po 10 Uncji Każde) Mrożonego Siekanego Szpinaku, Rozmrożonego I Dobrze Odsączonego
Prażone Posiekane Orzechy Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)Prażone Posiekane Orzechy Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
16 (6-calowych) Szpikulców16 (6-calowych) Szpikulców
2
Dodaj tyle mleka, aby uzyskać pożądaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wskazówki Dotyczące Ciasta-#5 Okrągłe IWskazówki Dotyczące Ciasta-#5 Okrągłe I
3
Podawać z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb żytni JednodniowyChleb żytni Jednodniowy
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Magazyn