Dip Spaghetti Squash
Dip Spaghetti Squash to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. Ten przepis służy 18 i kosztuje 39 centów za porcję. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz masło, majonez, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 69 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Spróbuj Czyste Jedzenie Krewetek I Szparagów Spaghetti Squash Spaghetti, Spaghetti Squash, oraz Spaghetti Squash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować naczynie do pieczenia.
Umieścić spaghetti squash wyciąć stronę w dół na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec do miękkości po włożeniu widelca., 30 do 40 minut.
Wyjąć ugotowaną squash i umieścić w misce do miksowania.
Dodać masło do dyni i mieszać, aż masło się rozpuści. Wymieszać majonez, 1 szklanka parmezanu i ser Monterey Jack do mieszanki squasha, aż dobrze wymieszane.
Wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Posypać 3 łyżkami parmezanu.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści, około 20 minut.