Dip Pieczony Czerwoną Papryką-Szpinak
Pieczony Dip z czerwonej papryki i szpinaku może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 72 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz pieprz, zupa jarzynowa mix, majonez, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 39%. Podobne przepisy to 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 7 składników w dużej misce.
Dobrze spuścić rozmrożony szpinak, naciskając między ręcznikami papierowymi; wymieszać z czerwoną mieszanką papryki. Przykryć i schłodzić 30 minut lub do 2 dni.
Podawać z różnymi kukurydzą lub chipsami tortilla.
Uwaga: można zastąpić lekkim majonezem i kwaśną śmietaną. Tylko w celach testowych użyliśmy Lipton Vegetable Soup & Dips