Dip Migdałowo-Szpinakowy

Dip Migdałowo-Szpinakowy
Smokey migdałowo-szpinakowy Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 25. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka migdałów plantatorów, pieprz, ser philadelphia neufchatel i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Smokey Szpinak Pizza, Pieczony Dip Ze Szpinakiem I Karczochem, oraz Dip awokado ze szpinakiem i karczochem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem parmezanu i krakersy, aż dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
KrakersyKrakersy
3
Łyżka do 9-calowego talerza ciasta; posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
4
Piec 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Podawać z krakersami lub pokrojonymi świeżymi warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
KrakersyKrakersy

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn