Dip kukurydziany II
Corn Dip II to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Ta przystawka ma 330 kalorii, 10g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, ser cheddar, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest idealny do Super Bowl. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Podobne przepisy to Bacon Ranch CORN Dip, Dip Do Pizzy, oraz Solony Dip Karmelowy.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać kukurydzę, majonez, śmietana, zielona cebula, kolendra, ser Cheddar i sok z limonki. Doprawić kminkiem, pieprzem cayenne i solą. Wymieszać, aby wymieszać przyprawy, a następnie przechowywać w lodówce, aż ostygnie przed podaniem.