Corn Dip II to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Ta przystawka ma 330 kalorii, 10g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, ser cheddar, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest idealny do Super Bowl. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Podobne przepisy to Bacon Ranch CORN Dip, Dip Do Pizzy, oraz Solony Dip Karmelowy.
Instrukcje
1
W dużej misce, wymieszać kukurydzę, majonez, śmietana, zielona cebula, kolendra, ser Cheddar i sok z limonki. Doprawić kminkiem, pieprzem cayenne i solą. Wymieszać, aby wymieszać przyprawy, a następnie przechowywać w lodówce, aż ostygnie przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona